![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
|
|
|
|
| Aşk Resimleri & Romantik Resimler & Resimli Şiirler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
iklimya
VİP
|
![]() Konu: AĞLIYORUM SENSİZ...Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2010 Saat 00:31 |
|
|
|
iklimya
|
|
|
|
|
iklimya
VİP
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2010 Saat 00:34 |
|
Yanlızlığım gelir aklıma Üzgün ve çaresiz Sensizliğe isyan ediyorum Kurtulmak istesemde yapamıyorum, AĞLIYORUM... Bir deniz düşün balıksız Bir tarla düşün başaksız Bir ana düşün evlatsız Ben düşünemiyorum, AĞLIYORUM... Sensiz geçen günlerimde Tek tesellim anılar Neden bilmiyorum acı verenleride var Unutmak istesemde kimisini Başaramıyorum yine, AĞLIYORUM... |
|
|
iklimya
|
|
|
|
|
iklimya
VİP
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2010 Saat 00:36 |
![]() Gittin... Neden diye sormayın, Bilmiyorum? Bazen gidilir demişti annem, nedeni olmaz. Sadece çeker gider demişti sevilen. Kızmıştım olmaz demiştim. Oldu anne, G İ T T İ!!! Şimdilerde içim kanıyor, Sebebi yok bu gidişinin diyorum. Ellerime bakıyorum o.. Aynada kendime bakıyorum, Onun gözleri.. Anlamsızca bitti diyor..ayna!!! Ağlıyorum... Saçlarıma dokunuyorum, İçim cız ediyor. Telefonum çalıyor, anlamsızca telaşlanıyorum. Sesim kısılıyor her çalışında telefonum. Hüsranla bitiyor her görüşmem. Ağlıyorum... Dur diyorum kalbime. O gelecek, gitmez böyle sesizce diyorum. Ama içim acıyor, Yalan diyor kalbim. Gitti diyor!!! Ağlıyorum... Birde sevdiğim, Seni soruyor Ankara? Hani gelecekti sevdiğin diyor, Ona da cevap veremiyorum. Bitti demeye dilim varmıyor... Ağlıyorum... __________________________________ ![]() ağlarım Hasretin çökünce garip gönlüme Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM _____________________________________ ![]() Ağlıyorum... Neden mi? Çünkü yaşayanlar var daha benim gibi... Yaşayan ve hisseden, Aşkını, sevgisini, minnetini... Çünkü daha henüz maç bitmedi, Hakem çalmadı son düdüğümüzü, Bir orta, bir kafa, bir gol... Çünkü vaktimiz var daha vazgeçmek için hayattan, Bir andan, bir saniyeden, senden... Aşkını, sevgini, minnetini... Çünkü hissediyorum ki, Seninle paylaşacağım kalan hayatımı, Aşkımızı, hayatımızı, sevgimizi... Ağlıyorum... Neden mi? Çünkü mutluyum senin gibi... Yaşıyorum ve hissediyorum, Aşkını, sevgini, minnetini... __________________________________________ ![]() Aglıyorum sana ulşamıyorum çünkü aglatmak yüregime bu acıyı vermek hoşuna mı gidiyo bilmem ama senin gibi güzel yüreklinin hoşuna gitmicegini biliyorum ..... Nerdesin ismini ezberledim hasretini ezberledigim nerdesin Gidişin bugün tam bi hafta oldu haber alamıyorum meraktan ölüyorum her an her dakika seni çok merak ediyorum ulaşmak için herşeyi veririm ama ulaşamıyorum elimde ne bi adresin nede başka bişey çünkü... Aglıyorum aglıyorum sadece çocuksu yüregim sensizlige aglıyor mendilim yok hadi gel HADİ GEL.. tut ellerimden.. Her an arıyorum bende etki bırakan o şarkıyı yazılarını ezberledim artık heryerde bi izin var belki uzaktasın belki hiç görmedim ama herşeyde bi sen varsın işte yoksun yokk yokluguna içimdeki bu çocuk aglıyor sen içimdeki çocugu aglatıyorsun yoklugunla.... Hadi gel artık yoklugunla aglatma bu çocugu GEL GEL....ismini ezberledigim... |
|
|
iklimya
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|