![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
|
|
|
|
| Komik - İlginç - Diğer Videolar | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
TEAROFANGEL
Co Admin
AŞK TILSIMI !!! Kayıt Tarihi: 20-Kasım-2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 17823
|
![]() Konu: izleyinnnn?çok etkileniceksinizGönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 15:47 |
|
önce metni okuyun, ardından videoyu seyredin
Oğlu babasına sorar : « Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? »
Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar. Ve bir maratonu birlikte tamamladılar. Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun yeni bir yarış talebini kabul ediyordu. Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton. Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ? Linke tıklayınız : http://www.godtube. com/view_ video.php? viewkey=8cf08fac a5dd9ea455 13 |
|
|
|
|
|
|
ceren-ece
VİP
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 16:26 |
|
ızledım ama adama yazık bakalım da halı varmı ,
duygusal ve guzel ellerıne saglık tearefancel.
|
|
|
|
|
sanalyol
VİP
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 19:58 |
|
ben hepsini seyredemedim
|
|
|
|
|
|
|
TEAROFANGEL
Co Admin
AŞK TILSIMI !!! Kayıt Tarihi: 20-Kasım-2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 17823
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2008 Saat 17:10 |
|
teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|